Spotting on off masa 5 weeks pregnant

Saya last period 18/4, Alhamdulillah check upt double line tapi kemarin saya ada pergi klinik untuk scan sebab risau ada spotting sikit warna light pink bercampur dgn lendir. Saya trauma sebab first pregnancy saya misscarriage masa 21 weeks. So tu yg pergi scan kat perut tak nampak kantung lagi, doc risau kantung tak jadi sebab saya ada spotting sikit. Tapi dia suggest untuk scan tvs dari bawah, Alhamdulillah dah nampak kantung tapi kecik sangat selepas scan tvs mungkin sebab baru 5 week. Doctor bagi saya ubat duphaston untuk kuatkan rahim & 2 minggu lagi saya kena repeat scan balik nak tgk mcm mana perkembangan kantung, tapi as long as takda bleeding ataupun cramp perut rasanya okay. Doakan saya & baby saya🤍

1 Trả lời

Sy doakan semoga kandungan awak kuat,sihat,sempurna & selamat...aminnn🤲🏻

1y trước

Tulah, skrg ni saya cuti kerja seminggu. Sebab saya kerja retail, memang banyak berdiri. Time cuti ni mmg saya bedrest betul2. Thankyou sis, semoga kali ni kandungan saya kuat✨