NAK TANYA BOLEH?

Saya pregnant 5 weeks and ni anak luar nikah. Saya taktahu apa perlu buat sebab mak ayah dah takde. Saya taknak gugurkan baby sebab saya dh buat salah jd baby ni kifarah utk saya. Jd, step apa yg perlu saya ambil utk jaga baby ni?

33 Các câu trả lời

masyaallah..sy doakn awk dipermudahkan segala urusan ye..semoga awk n bby sihat2 slalu..ape2 pun awk kene kuatkn smngt...❤️

pertama sekali kena ambil folic acid, kena cepat2 sebb awak dah masuk 5 minggu.. folic acid ada di mana2 farmasi.

Awak jg dri baik2, jg kandungan, jg emosi, ikut je nasihat kwn2 dlm ni, sy doakn semoga dipermudahkn segala urusan awak

10mo trước

Amin. terima kasih

if ada sesiapa yg jd kes yg mcm ni tpi malu nk tanya boleh ws saya 010-3893415 (wassap saja)

hi sis mybe due kita sma sy pun 5weekk klau sis tknk bby tu blh bg kakipr sy dia mncri bby dhlma kwin

10mo trước

terima kasih tapi saya nak jaga baby ni. saya pun takde family. so, dia satu2nya family saya

first bkk buku pink no need to shy ok bby ni pn perlukan kasih syg semoga jd mommy yg hebat

tak. 27. ada kerja dan stabil. just lelaki tu taknak bertanggungjawab.

10mo trước

semoga dipermudahkan... kdg2 org bersuami pun mengandung sendiri, x da org peduli.. 1 ja... sabar... sabar.. mulut org tu yg pling menguji kita... awak dh tersilap langkah, insyallah lps ni awak betulkan semula keadaan..

yg penting bukak buku pink supaya senang nk buat surat beranak baby nnti..

awak boleh contact saya tak dik ? sebab saya ada kenalan yg ad pengalaman macam awak .

10mo trước

boleh. nk contact mcm mana yaa?

jom sis kita berwasap .. apa apa taktahu boleh tanya 🥰🫶🏻 ikhlas berkawan

10mo trước

boleh. saya boleh share contact.