NAK TANYA BOLEH?

Saya pregnant 5 weeks and ni anak luar nikah. Saya taktahu apa perlu buat sebab mak ayah dah takde. Saya taknak gugurkan baby sebab saya dh buat salah jd baby ni kifarah utk saya. Jd, step apa yg perlu saya ambil utk jaga baby ni?

33 Các câu trả lời

Yg pnting buka buku pink utk recordkn ksihatn ibu and bby dlm perut..

anak saya bin 99 nama Allah..

10mo trước

mesti comel baby awak. saya pun tak sabar nk tunggu dia lahir

ok baik. saya akn cari

10mo trước

yaa makan folic acid dan makan pil2 yg KK bekalkan nnti untuk kesihatan baby ya. jgn pikir bnyak2 ramai sini support . yg lepas biarkan berlalu. untung baby ada mak mcm awak