Mandi Air Terjun

Saya Pregnant 29Weeks , Boleyh Mandi Air Terjun Takk ?? Risau Jugak Sebenarnya ..

11 Các câu trả lời

sy dah pergi mandi air terjun masa 29 weeks..alhamdulillah xde ape berlaku..cuma minta doa supaya diri kita dgn ank dlm perut selamat..tiada musibah berlaku..tapi better pergi tempat yang cetek..kurang berbatu bata..kena ade peneman sentiasa di sisi..apepon kena amalkan sikap sentiasa berwasapada tak kira di mana tempat pon..

pergi dekat kawasan yg jeram tu, belah2 bawah. lg bawah lg bagus sbb byk batu kecik2 & xperlu nak mendaki, turun bukit. so selamat sikit la. kalau belah tinggi memang berisiko takut tergelincir

Xpayah la pegi……..tunggu lepas bersalin..nk pergi mna pun..pegi la…..nnti klu terjadi apa2….x guna dah nk menyesal……..

Yes risau tergelincir. Tapi saya ada mandi air terjun. Tapi kat spot2 yg selamat. With husband tolong jaga juga.

kalau risau lbh baik jgn . klu na g juga . doa minta allah lindungi kita dan baby .

takot masa mandi tergelincir sbb batu licin...so better jgn 😊

better elak..takut tergelincir #TAPactiveusers #TAPsupermoms

kalau saya saya xnk pergi tmpt2 cmtu

Boleh je. Tak ada masalah

jgn jk lh sis.m