Apakah terjadi pada kandungan jika terjun ke laut sebab selamatkan orang dari lemas?

Pagi tadi saya terpaksa terjun ke laut sebab menyelamatkan orang dari lemas #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Masya Allah. Mudahan Allah kurniakan kebaikan buat puan. Ada rasa sakit apa2 tak lps tu? Jika bimbang, cek kandungan dgn doktor ya

in shaa Allah , Allah jaga Allah lindung .. try check je just utk kepastian .. mudahan Allah membalas kebaikan sis ❤