Iberet dan Folic acid

Saya pregnant 20 week. Saya makan iberet , Perlu ke atau tidak ye saya makan folic acid? Atau kena makan dua2 sekali? #firstmom

10 Các câu trả lời

Saya sekarang 14 weeks, saya memang consume Iberet sebab tak boleh telan ubat kk yang zincofer. Dalam Iberet dah lengkap semua vitamin termasuk acid folic so tak perlu amik extra acid folic dah

iberet tu mmg da folic acid sis , sy dlu mkn iberet sbb xleh telan ubat klinik , itu aje sbbnya , klau blh telan ubat klinik xyh la mkn iberet tu , lg jimat duit hihi

sy makan iberet masuk kotak ke2,makan ng blackmore bf..tanya dokt dia xsuggest kan.kenaa pilih salah 1 asid folic. tp hb saya 10.7 hope rabu naik la 11 ke 12🤭

Beli sendiri atau doctor prescribed? Kalau doktor prescribed, ikut arahan doktor. Kalau beli sendiri, saya tak tahu nak jawab.

dalam iberet dah ada folic acid, jadi tak perlu. overdose folic acid bahaya.

sy dlu law mkn iberet..sy xambk da asid folic sbb dlm iberet da ad smua

Dalam iberet dah ada folic asid dah. sy mkn iberet je.

sye doc bklkn obimin omega 3 dn pil calcium

tak perlu makan sbb iberet all in 1 dah sis

Dokter ambil 1.. Jgn mkn2 skli..