mummy to be?

Saya pregnant 11weeks.. Kalau tak makan ubat dari klinik kerajaan perlu makan ubat apa yee.. Ubat dari klinik tu berbau sgt, xboleh makan... Boleh suggest tak ubat ape perlu makan

21 Các câu trả lời

Boleh beli di pharmacy. Saya pun takboleh makan zincofer dari KK. Saya beli iberet. Kali ke2 checkup bawak lebihan ubat zincofer yg tak makan, pulangkan balik and ambil ubat baru. Skrg tgh consume obimin.

Sy prengnant 9 minggu...bahagian bawah perut sakit sgt...pegi scan doktor ckp tak nampak lg...kena tunggu 4 bulan..kenapa bahgian bawah tu sakit sgt...boleh bg penjelasan tak..

5y trước

Ok sis..terima kasih..

Sme la xleh masuk..smpai kne tukar ubat..last-ii beli kT klinik ubat persa coklat,pi je klinik ckp nk beli utk persa ade x..tapi mhal sikit la sebiji rm2

Assalam dear...i masa preggy first baby pun xdpt ambik ubat hosp krajaan.solution nya i ambik set hamil shaklee.alhamdulillah..ok..boleh try k

Cari ubat sangobion di farmasi. Sangat mudah nk telan untuk org yang tak berapa reti telan ubat dan takde bau. Hb terus naik lepas makan ubat tu

Awk kna tny nurse yg checkup awk monthly tu..sbb dia thu condition bdan awk cmne..dia boleh suggest ubat kt frmasi ikot keperluan bdan awk

Mommy bole cuba iberet..saya makan iberet sbb ubat klinik berbau..saya x bole bau..rsa mcm nak terkeluar semula kalau makan

Please ask your doctor to prescribe other meds. You should not be taking any meds without consulting with your doctor

kene la mkn...tu kan ubt untok bby...lau nk mkn ubt tu..minum gn air jus...alhamdulilah boley telan ubt tu

amalkan mkn obimin pn da ckup segala yg d perlukan oleh ibu mngandung smpai nk bersalin nti..amek sbijik je sehari..