Mimpi buruk(gugur)

Saya preg 10weeks dan smlm saya mmpi saya kguguran janin d tapak tgn saya. Saya jadi tkut dan rsau.. Nauzubillah minzalik.. Mgkin jg saya byk fikiran. Ada mommies prnh mmpi mcm tu ka?

3 Các câu trả lời

sis sy ad mmpi cmtu.. mmg besok trus pgi scan tgk.. tp xda apa,alhamdulillah.. mgkin sbb trlalu risau masatu.. sblm tdr baca doa2 ..mmpi mainan syaitan

8mo trước

ya jgn risau ya, in shaa allah xda apa2..jgn stress2 tau.. jaga diri baik2 😊

mungkin miss fikir banyak kot sebab tu mimpi mcm ni ... miss relax n focus dngn baby ckap dngn baby ...take positive energy

8mo trước

tula kot.. trima kasih sis .. lega jg saya sikit..

mungkin juga..tapi apa pun puan banyakkan berdoa istighfar dan zikir..mohon perlindungan kepada Allah.

8mo trước

sama2 puan.