MIMPI buruk

hi mom .. d sni ada ka yg prnah mmpi branak ?? .. tdi pagi sy trbngun dri mmpi . mmpi sy tu sy trberanak msa kndungan sy sd 24 mnggu 5hri .. pstu sy trbngun sy tgk hrini sma 24 mnggu 5 hri mcm dlm mmpi . trus sy tkut pula klau btul trjadi .. pstu dlm mmpi sy tu anak sy x smpurna .. dn bkn sekli prnah mmpi gini spnjng preggy sllu mmpi bgini pstu msti bby lelaki .. hritu sy 22 mnggu sy sd scan details dn bby girl smua pn ok smpurna tubuh badan .. hrp2 ni smua mainan mmpi ja laa .. bkin takut pulaa . siapa prnah alami ?? mmg x prlu d risau kn ke😅#secbaby #24weeks

2 Các câu trả lời

pernah. banyak kali juga mimi beranak. padahal baru je brp bulan. mimpimainan je semua tu. jangan difikirkan sangat. kita sebagai ibu, exited nak tgk baby. mmg kadangkala terbawa2 ke mimpi.

2y trước

kalau mimpi yg best dan elok2 .. takpela jugak kan. kalau buruk tu.. kira semua mainan syaitan jelah. senang cite.

Saya kerap juga mimpi bukan bukan sepanjang hamil kali ni. Sebelum sebelum ni tak pernah pula 😅

2y trước

kn sis .. hrp2 smua mainan mmpi jaa ..