Scan baby

saya pernah gugur yang pertama. Lepas tu saya mengandung lagi kalau nak scan dalam 7 week boleh ke ye?

3 Các câu trả lời

boleh awak. sebab awak ada sejarah keguguran. rasa nya kalau awak call kk utk buat buku pink pon akan diutamakan. utk dipantau. make sure masa call kk tu bgtau pernah ada sejarah keguguran. semoga urusan awak dipermudahkan. semoga awak dn baby baik2 saja❤️

2y trước

terus je pergi scan tau awak. dan jangan lupa call kk. atleast doctor boleh pantau awak dr awal. semoga semua nya baik2 saja🤲❤️.

7 week is the best . Saya terus nampak baby dgn hearbeat haritu

boleh ...kalau 7week memang waktu sesuai untuk scan ...