tanya pendapat

Saya period tak teratur lepastu check pregnant macam mana nak kiranya akak sekalian sebab saya baru hamil mommy muda baru 20

7 Các câu trả lời

Sy pn mommy muda.. Umr 20 thn ank dh brumur 3thn...ni msuk 25 ank dh msuk 3 org😁 sy pnya kedua ank xtau last period.. Guna scan je.. No 3 ni bru tau last period...

Takpa. Nanti doktor refer scan kita untuk due date. InshaAllah semoga dipermudahkan urusan sis. Aaamiinn3.

Kalau x tahu tarikh last period..just scan sis..nanti dok bg tau besar baby tu..

sama la kita, saya pon umur 20 jugakk..tapi anak nak msuk setahun sebulan dah

Kena scan sis. Biasa kalau tak teratur, memang kena ikut pada scan.

umur saya pon 20 jugak..anak nak masuk umur 1 tahun😊😉

Ingat balik hari pertama last period bila. Tu je