Berapa lama tunggu masa untuk check upt sehingga naik double line?

Saya lewat datang period 20+ hari, tapi check upt negatif. Ada yang saya tengok sorang akak ni dia lewat period sehingga 40+ hari, check upt baru naik positif. Ada ke yang berpengalaman macam saya dgn akak ni ? Berapa lama mommies ambil masa untuk check upt sehingga naik double line ?

12 Các câu trả lời

sy time tu lewat 5 hari je sis.. check upt mlm tu positif.. tak caye lagi.. esoknye beli clear blue yg digital, amek urine pertama pgi tu.. alhamdulillah pregnant siap sertakan dh bpe weeks usia kandungan.. in shaa Allah ade rezeki sis.. nanti check lg ☺️

Pengalaman saya.last period bulan 12 cek bulan 1 dan 2 line 1 je..negative.tp xperiod.bulan 3 cek samar2 2 line 2..peegi scan..dh 9mnggu dalam perut..kena slalu cek upt.bagun pg2.hormon air kencing kita kuat msa tu blh crk upt

Period jenis xteratur ke? Lg senang kalau tw bila waktu subur. Sbb boleh predict next period bila. Mcm sy, DPO 10 upt dh nmpak samar2. Pdhal blm due period lg. So makin dekat nk period makin pekat upt. Smpi la period delay.

kalau period xregular,biasa la lewat.. repeat upt next week..semua org xsama hormon...teruskn berdoa.. InsyaAllah, ade rezeki..

Saya lewat sehari je dh cek upt positif.. Cuma nya kelabu je garis tu,tungu 3hari lagi cek terang dh line..

sy check sblm due period..lg 3 hari nk period..dah naik double line masa tu...

Kakak saya jenis yg check kat upt negatif ..bila try gi klinik cek baru positif...

4y trước

Oo ade jugk ye yg cmtu....xtau plak....

Xpe sis, In Shaa Allah ade rezeki tu nnt....nnt try check lg ye...

Sy lewat 3 hari, alhmdulillah positif

saya lewat sebulan bru test..😊