kantung kosong tak sama dgn usia kandungan

saya pergi kk tadi. act last 2 weeks saya pergi scan. patutnya masa tu dah 10 minggu. tp bila scan. doc kata kantung saya kosong dan ukuran mcm baru 7 minggu. dia bagi repeat scan lagi 2 weeks. harini scan dia kata kantung sama size lagi dgn 7 minggu. tak mengembang dan masih kosong. dia suruh refer hospital. kt surat hospital dia tulis missed misscariage. pergi hospital. appointment lagi 2 minggu. ada tak sesiapa yg pernah jadi mcm saya dan kandungan selamat? saya risau ?

25 Các câu trả lời

Saya mula2 pn mcm tu kandungan spatutnya dah 8week tpi scan 6week just nmpk kantung dua hri lps tu scan kat hospital dah nmpk bby siap nmpk heart beat dah 7week 6day ..