Baby tak menjadi & kantung kosong.

Tadi pergi scan sepatutnya 9 minggu tp saiz kantung masih sama waktu saya scan usia 6 minggu. Dr kata bentuk kantung tak cantik & nampak kecut. Dalam 2 minggu lagi cek balik kalau saiz mcmtu jugak Dr akan refer hospital suruh cuci. Ada yg sama tak kes macam saya?

2 Các câu trả lời

sama sya.. sya dah spotting 2mnggu.. selasa depan appointment kat hospital utk tgok perkembangan pregnancy.. msa first pegi doc ckp serupa mcm awk.. harini saja nak scan swasta.. ikut lmp dah nk 9w.. tapi saiz kantung Bru 7w.. and tak ada janin lgi..

1y trước

Hai sis ada update tak. Saya seminggu dah spotting masih xda tanda sakit2 apa semua

Hi sis, boleh tahu update apa jadi? Sbb saya sama macam ni