Pregnant 24 week

Saya perasan selepas vaksin 2 dos (az) ... skrg Sy pregnant 24 week anak kedua... Jadi cepat cpt penat dan selalu sesak nafas.. kdg2 berdiri lama kaki jadi menggeletar.. buat kja sikit dah semput. Masa anak first belum ada vaksin.. berniaga dan berdiri lama boleh lagi.. dan takde penat seteruk mcm mengandung kalini..😔 skrg buat kja penat sgt2 dan badan lemah sgt² Persoalan Sy... Ibu2 ada Jadi mcm ni tak selepas ambil vaksin ... Terima kasih

3 Các câu trả lời

Masa mengandung anak pertama umur berapa? Sekarang mengandung umur berapa. Kadang faktor usia kita meningkat bila mengandung cepat penat. Atau pun badan kekurangan nutrient, calcium or zat pun jadi begitu, pembawaan anak lain2 pun iya juga. Kalau nak kepastian jumpa pakar, tanya kepada lebih yang arif. Saya pun dulu AZ, 3 dose sekali booster, mengandung memang penat mengah tapi saya rasa itu sebab badan kita berkongsi 2 nyawa, tapi setiap orang lain2 kan. Sebaikknya awak jumpa pakar @ doctor lagi baik dapat jawapan.

tanda² tu sama dgn sy skrg 24w semua disebabkan HB low.. kena usaha naikkan HB semula, Alhamdulillah semakin ok skrg..

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin