Minum Air mineral ganti sebagai air masak

Assalamualaikum..sy hamil skrg 9weeks...sy nk tnya boleh kan minum Air mineral sebagai ganti kan..sebb sy xboleh minum Air masak.. terus muntah...xtau knp ...#seriusnanya #bantusharing

9 Các câu trả lời

kalau nak beli air mineral cari yang tutup dia warna biru atau hijau atau pink..itu baru air mineral semula jadi betul..nak sedap air mineral semula jadi mcm spritzer hijau atau semua jenis tutup biru..atau tutup pink kalau botol tutup putih tu air rawatan bukan mineral semula jadi ..rasa kelat kegemaran saya mineral spritzer warna hijau mmg dekat rumah minum air tu walau agak mahal

waalaikumsalam, kat rumah sy mmg minum mineral awk.. boleh je, beli yg tutup putih sbb xde rasa, kalau tutup biru&hijau ada rasa sikit huhuu

2y trước

brand apa ya . boleh share tak

saya dulu pun masa alahan tak berapa boleh telan air masak biasa. selalu minum air mineral spritzer. kandungan dia pun bagus untuk badan.

Saye spanjang pregnant ni mmg beli air Spritzer penutup hijau tu.. sye pun xleh mnum air coway, air rebusan .. 😊

Waalaikumussalam wbt.. minum air mineral ni mmg sgt bgus pun tp yelah air mineral ni mahal la sikit kan..

as long as air putih/plain water. tak kisah sma ada mineral/air mask/air coway

terima kasih ya semua ibu2

Boleh