Vaksin ketika Hamil

Saya penerima Vaksin Astrazeneca Dos 1..Pada ketika itu saya tidak Hamil. Sekarang kandungan Saya 8 minggu 3 hari Dan Saya perlu mendapatkan Dos 2..Adakah ia selamat untuk kandungan saya?

3 Các câu trả lời

Saya pon AZ. Dose 1 saya time 2w (tak tau tengah preggy). Untuk dose 2 doctor suruh hold dulu, saya ambik masa 15w haritu. Saya inform dekat ppv through wssp & diorang suruh walk in je, tak payah update tarikh baru. But tak taulah your ppv cmne

Hi sis, sis kena segera maklumkan kepada pihak dr/ppv. sebab kawan saya ada case macam sis, kena tunggu kandungan 12 minggu ke atas dan tengok saranan mereka. sama ada tukar vaccine atau tunggu kandungan sis.

dah dapat jawapan..hanya berkongsi info..buat ibu mengandung hanya kandungan 12 minggu sahaja boleh buat suntikan