Adakah vaksin pfizer tidak mengganggu tumbesaran baby trimester pertama

Hi.. sy kerja sbgai frontliner.. sya suda menerima vaksin dos 1.. semasa suntikan dos 1 sy tidak sedar yg saya mengandung 3 minggu 4 hari .. sehari selepas vaksin baru saya tahu saya mengandung.. adakah vaksin tersebut selamat tuk trimester pertama? #ingintahu #pregnancy

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Saya rasa better mommy tny dkt doktor/ fms tempat mommy bkerja. Jg diri & kesihatan mommy. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

awk ambk ke suntikan vaksin dos kedua? sy skrg pregnnt 5w, hr ni dpt tarikh utk cucuk vaksin 8.8.. risau nk cucuk ke x.

3y trước

yaa.. better ambil sis 👍🏻