ingin tau..

Saya nk tnye knapa page dulu lain tpi sekarang dh lain..dulu ade je crite ttg pekembangan baby..now dh xde.. Sebelah kiri yg lama, kanan yg baru..

ingin tau..
12 Các câu trả lời

Sis tukar english.. Sy dlu pakai english tukar ke malay xde byk info prkembangan baby.. Terus tukar balik english 😂

5y trước

Ok done

Sy dah update jugak tp still ada lagi section perkembangan bayi. Cuma sometimes ada bug and have to refresh page

Page sy msih yg lama lg..blh tau pkembangan bby.. mgkin x update apa2 lg

Tu lahh saya pun lagi suka yang dulu .. Mnyesal update😪

Btoi..dulu tiap2 Hari saya mesti baca perkembngn baby

Ade je kat bwh tu kan..kne scroll bwh smpi hbs🤗

Kan ingt sye je, yg dlu tnanti2 nk tau pkmbgn bby.

Scroll bwh ada updates psl development baby..

scroll ke bawah tade juga ke?

Me too.... Yg dulu lg best