Ubat tambah darah

Saya nk tnya, spa dkt cni penah makan ubat ni..ubat dri KK.. knpe ya bila sya makan ubat nie muntah2..bila xmkn ubt ni xda plk muntah2.. ada cadangan x ubat apa yg boleh sya ganti dgn ubat ni??

Ubat tambah darah
97 Các câu trả lời

Masa mengandung pun sy tak boleh mkn ubat ni..bila muntah mmg busuk..bau dia tu, ya allah.. boleh buat tekak loya bila ingat..kali ke 2 mengandung sy beritahu nurse siap2 sy tak boleh telan ubat ni..so dorg suggest obimin or maltofer