Saya nk tnya la Sya MMG jenis priod dri zaman dlu sebulan 2kali priod... Tp terakhir Sya priod 1.8-9

Saya nk tnya la Sya MMG jenis priod dri zaman dlu sebulan 2kali priod... Tp terakhir Sya priod 1.8-9.8 lps patut priod ke dua Sya datang masa 26.8.21tp x datang pun lps 27.8.21 ada keluar darah coklat tp MCM tompokan je.... Dan sampai skrg la Sya x priod....lgi....Sya dh scan...tp Dr kta rahim Sya kosong dan cantik jer xada bengkak itu je..Sya buat upt MMG naik 1 Line jer...buat upt clerblur Dia naik tak menadung... Dan smlm Sya buat lgi upt naik 1 Line jugak...Sya xpernah jdi MCM ney...selalu priod Sya...lancar...jer x pernah la kna MCM ney#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Saya nk tnya la Sya MMG jenis priod dri zaman dlu sebulan 2kali priod... Tp terakhir Sya priod 1.8-9
1 Trả lời

Sis bru kahwin ke dah lama? Sebab saya awal2 kahwin pun kacau period. Period datang lambat ingatkan pregnant, tapi tak pun. Maybe sebab hormon kot.