susu badan

Saya nk tau apa beza Susu foremilk Dan hindmilk? Berapa lama tempoh menyusukan untuk ank dpt Susu hindmilk tu.

3 Các câu trả lời

Ye btl tu apa yg sis mamonster bgtw tu.. dalam around 10minit ke 20.. yg foremilk tuk hilang dahaga hindmilk mengandungi lemak dan blh mmbntu naikkn berat bdn ank.. di sini sy sertakn link ttg susu tersebut..hrp dpt membntu sis 😉✌..sbnrnye kedua2nya penting tuk bby dan mmberi manfaat pd bby https://www.google.com/amp/s/siraplimau.com/kenapa-susu-badan-cair-ini-perbezaan-antara-foremilk-hindmilk/amp/

Foremilk bg hilang dahaga je, hindmilk bg baby naik berat..10-20minit kalau tak salah

5y trước

Sy nak tnya mcm contoh kita tlepas time untuk pam..sehinggakan tempoh lebih 3jam hingga 9jam..then mcm mnaa cara kita untuk pam ye..pam then buang susu tu or pam bg je dkt baby..sy epmom

Terima kasih sis