Ade cyst kandungan 9weeks

Hai..sy mengandung 9 minggu..td.p.scan dekat klinik kk doc kate ade cyst 5?9 cm😭😭..risau lah..ape perlu sy buat

3 Các câu trả lời

Saya dulu awal scan pun ada sis. 2 minggu saya jaga makan. Tak makan ayam bandar, berminyak, pedas, berasaskan soya & ikan keli. Lepas 12 weeks alhamdulillah takda dah

hnya jaga prmkanan shja..tpi tk perlu risau baby membesar nti akan hilang sndri..sye dulu pon cyst dlam 5cm bile kndgan 11 mnggu..skunk dah 22 mnggu cyst dah tkde..

jangan risau, cuma jaga makan sis. semoga kandungan sis selamat