NAIKKAN BERAT ANAK 1 TAHUN

Saya nk tanya pendapat , mcm mana nak naikkan berat anak ? Anak saya baru je setahun, graf masih naik cuma kurang cantik. Masa 6 bulan awal berat naik cpt, bila dah pndai merangkak, berjalan & berlari, berat lambat naik tpi dia kurus tinggi. Anak saya kerap makan tpi jenis makan kuantiti sikit. Dia masih susu badan. nak mintak tips , ada yang bole recommend makanan apa cpt naikkan berat bdn? #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #ingintahu #bantusharing

NAIKKAN BERAT ANAK 1 TAHUN
1 Trả lời

mcm ank Sya sis.. waktu cucuk 9bulan berat dia baru 7.1kg.. setahun niy tktau lg 20.1 baru nkg kk.. berat Ank Sya pon susah naik tmbh lpas masok 8 bulan dia buat tknk mkn susu pon kurang.. skrg baru berselera sikit..