Pecah air ketuban

Saya nk tanya ibu2 saya 29 mggu 4 Hari telah pecah air ketuban..tak sakit jln Tak buka lagi ..ada Tak pengalaman ibu2 mcm sy ini? Lg satu mcm mn nk bezakn air ketuban dgn keputihan..

2 Các câu trả lời

Air ketubn putih jernih.. dan tiada bau..akn kluar tbe2 xde rsa ape.. klau keputihn wrna seakn putih susu or wrna kuning dan ada sedikit bau mcm bau yogurt basi.. biasa air ketubn kluar sis xkn dpt di kawal.. tpi klau keputihn akn kluar melekt di pnty liner atau suar dlm sis..

air ketuban dia jernih mcm air, keputihan berlendir