Air ketuban pecah dahulu sebelum bukaan

Hi ibu2 ada x yg sama pengalaman mcm sy?pukul 2:20pagi air ketuban pecah masuk hospital check sampai malam pukul 10:22ptg masih 1cm..sakit sgt tahan contraction 😖😖

3 Các câu trả lời

Aduh lamanya tahan sakit contraction sis. Biasanya doc akan induce supaya cepat beranak lepas pecah ketuban. Mungkin mummy dah beranak by now. Congrats mummy dan selamat berpantang, speedy recovery 🥳🎊🎉

sis ank ptma n kedua pecah ketuban dlu.alhamdulillah xde kena paksa..yg ank ptma kul 1pagi admit ward kul 3ptg bersalin.mse admit tu dh 2cm.

sy air ketuban pecah 12pm, 9pm bru bersalin sis. Kalau tk tahan sgt, mintak je painkiller dri dr ye. semoga dipermudahkan urusan