hi mommiess

Saya nk tanya.. ada ke momies kat sini gugur 3kali .. ada org cakap kalau gugur buat kali ke tiga. susah nk dpat zuriat 😢😢 betol ke?? sbb saya dah tiga kali gugur.. doakan saya dpat zuriat ye😢😢 macam momi semua ye..

1 Trả lời

Siapakah org2 tu sis? Adakah mereka yg menentukan zuriat buat sis? X yh lah dgr ckp org2 sebegini. Bukan mereka yg menentukan sis akan lmbt dpt zuriat ke x. They r just normal human being. Not GOD. Please don't associate urself with this kind of mentality. Lebih baik sis dan suami jumpa pakar n dptkn nasihat drpd pakar.

3y trước

terima kasih . sis ... sbb support saya dan bagi kata2 semangat.. sbb saya down sgt skrg .. sbb2 dan kata2 berkenaan 😣😣