sekadar luahan

saya just nk share je , sbb saya dh tk tahu nak luah kat sape .. sepanjang tempoh perkahwinan saya dgn suami selama 8 bulan ni mcm2 yg trjdi kpde saya .. saya prengnant selepas kawen skrg ni dh 37 week dah .. tggu mase jea nak brsalin .. sepnjg saya preggy , suami mcm2 hal dia buat .. dia tipu saya . dia curang ☹️ saya tkde sape2 dah .. knape dia sggup buat saya mcm ni .. sedangkan saya kandungkan anak dia .. knape dia kejam sgt .. saya kadang2 dh putus ase dgn rumh tgge saya .. saya letih sgt hari2 mcm ni .. saya tahu nape yg dia buat , tapi saya cme diam jea .. sbb xnak gaduh .. saya pkirkan anak dlm perut .. kenape orng lelaki ni kejam sgt .. saya rase mnyesal sgt kawen dgn dia .. sbb dia tak syg saya .. kalau dia sygkan saya , dia tk kan buat saya mcm nim 😭 puas saya bersabar dgn sikap suami saya .. knpe kejam sgt

17 Các câu trả lời

Bersabar ye sis,bykkan berdoa semoga suami sis berubah&kembali syg pd sis&baby dlm kndungan

Doa yg baik2 ya sis.. Sabar. Semoga suami sis berubah suatu hari nti..

bersabar yer sis,semoga sis kuat,doa yg baik2

Bersabar sis..semoga kuat

Sabar ye sis .

Sabar ye sis

😣😣