Suami Rampas anak !

Saya nk minta pendapat semua , tolong bantu saya. Jika ad yang tahu . Kawan saya baru lepas bersalin , masih dlm pantang . Sekarang ingin bercerai dengan suaminy, atas sebb metal, panas baran, cemburu tahap gila , tak bagi isteri keluar , tak bagi isteri berbual call atau berjumpa adk beradk atau keluarga isteri. Dia juga tak nak bekerja , tak bagi nafkah . Suami dy juga berpikiran bila bby ad kuning , dy tuduh istri sihir baby , bila istri dy nak susukn baby dy fikir istrinya nk bunuh baby nya ,si suami xbg istri susukn bby dan mcam lgi . Sekarang ni kawan saya keluar umah kerana di halau oleh suami . Suami dy x benarkan bawak bby , kalau dy bawak juga , dy akan disepak . Sekarng ni , kawan saya risau kan keadaan baby yg baru sebulan tmbhn pula bby susu bdan . Da buat report , sebb nk dptkn bby semula . Tp tetap x dpt , sebb polis yg dtg umah x tahu nk buat apa . Anaknya kuning masih tinggi , bila kwan saya call suaminya , suaminya tak angkat dan tak nak hantar klinik kesihatan . Kawan saya sangat risau bby dy .. nak cerai dlam keadaan berpantang , czer pula tu.. sampai stress .. Apa pendapat semua ye #pleasehelp #mintapendapatnya #bantusharing

11 Các câu trả lời

polis pn xdpt nk buat apa2? sbb anak tu sakit kuning kan..bahaya kalau dibiarkan..cuba dptkan surat doc yg mgesahkan kena kuning n bahaya kalau x dirawat. then minta polis involve btul2 sbb ada bkti sakit

1y trước

Kawan saya da ckap dgn polis tu .. si suami ni pandai buat muka kesian , pandai buat cerita smpai org x percaya dekt dy .. kawan saya mnghrp dpt balikbby tu .. bila da sampai dekat umah si suami , polis x buat apa2, tetap x dpt bby. tapi alasan polis tu , suami awak pndai bg susu .. kawan saya tetap nk amik bby tu .. tp polis hnya bbual x buat apa2 ..kawan saya da x tahu nk buat mcm mna ..