zincofer

Saya nak tnya.. saya tak leh mkn ubat zincofer niy sbb tiap kali mkn msty muntah walaupun prot kosong sya akn muntah ubat tu semula jady air wrna merah.. apa patut sya buat.

2 Các câu trả lời

Checkup nnt bgtau xserasi dgn ubat..makan muntah..nnt doc akan tukar ubat lain..stop dl makan ubat tu..tak ada faedah kalau awak makan ubat tu awak muntah..hbs semua makanan kuar balik

Bgtau dr atau nurse di kkia dorg akan tukar ubat.. Maybe tak ssuai