bayi kuning

saya nak tnya anak sya kuning 194 2hari dh dalam nicu..sellunya berapa lama ye..anak² kuning

2 Các câu trả lời

What I know paling lama pun 1 bulan lebih or sebulan and paling cepat hilang kuning dlm masa 2 hari or 7 hari. Biasanya formula fed babies akan cepat turun drpd breast fed babies. It all depends actually. Tapi make sure you bangunkan baby every 1 1/2 hour or 2 hours utk menyusukan baby even if you kena menyusukan baby pkl 3am, still have too. Don't missed the time ya. Baby kena byk membuang (najis & kencing) utk kurangkan jaundice.