dalam pantang

saya nak tanye saya dh bersalin.. lpas bersalin kan pihak ospital akan bgi kita 4jenis ubat dan ubat cuci luka bersalin.. saya kat sini nak tanye saya nak makan ubat ade masalah sikit ? bau2 dia.. mmbuatkan saya loya.. mcm mana nak telan ubat tu ekh.. sy dh try mkn ubt tu dgn air kosong tak boley rasa loya.. korg ada cara tak?

1 Trả lời

mkn dgn buah oren pure yg manis pnya..Try lah...ubt ape tu sis?sb stgh hspital bg mkn ubt thn sakit bila perlu dgn cuci luka jew..Hhehhe...

5y trước

hihihi.. saya sebenarnye takot nak makan ubat