Ubat untuk cepat keringkan luka bersalin

Assalamualaikum Mummy2 ,, Skrng baru 35w 4d .. nak tanye mumy2 boleh list kan tak ubat yang terbaik untuk cepat sembuhkan luka bersalin ,, nak cari siap2 .. atau any tips mumy berpengalaman yang boleh sy ambil

2 Các câu trả lời

Czer. Tiada guna krim apa2. Keringkan tempat czer dgn betul dan betul2 kering dgn kain lembut dan bersih atau halanya dgn kipas. Kena slow motion, postur kena betul. Jangan lasak.

Boleh try ni. Saya pun pakai ni masa first baby dulu serasi dengan saya luka cepat kering