Minum air lemon @ air limau suam adakah di benarkan ?

Saya nak tanya..boleh ke kalau ibu hamil kandungan 15 minggu minum air lemon @ limau suam setiap mlm sebelum tidur ..saya ada problem GDM dan hb low..lpas 2 jam minum baru sy akan mkn ubat dan tdo..tq

2 Các câu trả lời

kalau sy plk... UTK hb low... cuba ambil ubat wktu MLM .. sblm tido .. lebih ok rsenye .. waktu jarak mkn NG amik ubat tu... sy dh try alhamdulillah.. hb naik

Boleh minum tapi tanpa gula ye. Mmg elok pun minum air masam dgn ubat kalau hb low

2y trước

sy mmg letak tanpa gula..baru amalkan sminggu..cuma blm sempat tanya Doctor