Pregnancy Test

Hi saya nak tanya, tanda 2 line ni memang confirm mengandung ke ?

Pregnancy Test
50 Các câu trả lời

yes...sy pn mcm tu,samar²..cek kali kedua lepas seminggu,baru line terang..terus g klinik bgtaw nurse..nurse terus buka buku..buat temujanji seminggu lepas tu,doc scan utk tahu due date..perut baru 7 week masa tu..happy betul..😅walaupun anak ke3..

4y trước

Wahhh.. seronoknyaa dengar pengamalam macam ni. Hehehe Alhamdulillah 😊😊😊

kalau within 5 mins keluar double line means you're pregnant. Try buat test lagi bila bangun pagi. Masa tu hcg level tinggi.

congrats sis ☺️ just nk bg tau jgn scn awal sgt sbb blm nmpk lg 😉 nnti kmu yg stress .. congrats 🎊

4y trước

Okay okay thank you 😊😊

Most likely. Congratss! Saya masa 1st time 2 line ni excited gila 3x saya buat pagi ptg mlm baru sy gtau husband. Huhu

4y trước

Hehehe congratulations 🤗

Yup. Tp mcm sy dlu sy cek naik double line tp doc kata hormon je. Lpas bape hari trus period. InsyaAllah rezeki akak

nak confirm kena cek dekat klinik or beli test digital sis..Gaya double line tu..tahniah sis

positif da tu..tp kl nak comfirmkan gi klinik..tahniah👏👏💐🤰

Tahniah sis..moga2 sy pon dpt mcmni tahun 2021 ni..jaga kesihatan ya..

4y trước

Terima Kasih, In Shaa Allah awak jugak ya 🤗

Yess. Pregnant tu. Tahniahh siss.. jaga kandungan elok2 jgn lasak2. 😊

4y trước

Alhamdulillah, syukur.. terima kasih 😊😊

Garis halus boleh jadi evap line. Repeat upt lain sis

4y trước

Saya ada beli 1 lagi UPT buat test lagi sama 2 line