Minum susu kurang

Hi saya nak tanya tak apa ke bayi 9 bulan minum susu kurang.Start 8 pagi dia bangun saya bagi sarapan.Lepas sejam lebih dia akan minum susu dalam 6oz.Makan tengahari pukul 1 tengahari banyak lepas tu taknak susu dah sampai makan petang.Lepas makan petang dia minum susu dalam 4oz.Malam pukul 8:30 dia makan sikit lepas tu pukul 12 malam baru minum susu balik.Dan last minum susu pulak pukul 6 pagi.Tak apa ke macam tu ye ?

3 Các câu trả lời

OK je macam tu sbb makan banyak. . Dia pun makan berselera kan