salam

Saya nak tanya semalam saya buka buku, masa doctor tanya sejarah family ada penyakit tak saya ckp penyakit apa takdak sihat elok kencing manis ke jantung ke takdak, tapi kenapa saya kena minum air gula wajib ke, ada yg ckp kalau bagitau family sihat tak kena minum

2 Các câu trả lời

Air gula mmg wajib sekarang sis minum ... Sya pun dlm keluarga x ada yang kne darah tinggi atau kencing manis tpi tetap Kene minum air gula

Klau umur >25 mmg kena minum air gula.. Xkira ada family history atau x..