virgin coconut oil

Saya nak tanya Selamat ke nak consume virgin cocnut oil untuk mum preggy Kalau nak consume tu start month bila ye and macam mana nak consume tu??? Saya baru frst preggy tats y nak minta advice mommies lain....?

1 Trả lời

Hi sis! Di sini ada sedikit penerangan pakar tentang pengambilan minyak kelapa dara ketika hamil. Semoga ia bermanfaat :) https://my.theasianparent.com/minyak-kelapa-dara-untuk-ibu-hamil

5y trước

Hai sis ayu....thank u so much ye.....😍sure saya akan baca artikel nie.tq banyak banyak