8week

Saya nak tanya, selalunya upt akan positif pada bila ya? Saya dapat tahu saya pregnant since 4 week lagi bila scan, tapi bila upt negatif. Doctor suruh repeat pada usia kandungan 8 week.. pagi tadi upt test still negatif, kenapa ya?

5 Các câu trả lời

Mse sy 4 week pon naik double line.. Bila try mse 5 week upt daa pekat..mgkin.hcg sis rendah kot... Boleh try lg... Atau guna y clear blue tu ramai ckp sensitif sikit..xpon buat ujian drah...moga dipermudahkn sis...

Sy hari2 check positif time 4week tp sampai hospital gune upt dorg negatif..kantung ade..pelik je walaupun xterang tp nmpk gak bila check sndiri..repeat scan 6weeks ni..hrp semuanye ok

Maaf mencelah klu test pregnancy lmbt naik line mcm mna ye..bnyk kli test results Sama jgak

4y trước

Try guna titis..yg celup lmbt sikit..

Dkt upt tu takde 2 line langsung ke? Atau satu line samar2 ?

5y trước

Okay sama2 😁

same mcm sy... mybe hcg rendah