UPT NEGATIF TAPI SCAN HAMIL

salam nak tanya siapa pernah ada pngalaman test upt twice or lbih dr tu tp result negatif..then bila scan ,HAMIL...??... n usia kandungan bpe weeks???

1 Trả lời

ada yg pernah . dulu batch sy 2019 cerita pengalaman 30w pregnant baru tahu pregnant tu pun sbb rasa bnde gerak² dlm perut . masa cek upt negative sepanjang 30mggu tak period 😆

4y trước

wah seronoknyaa mcm tu sis. hehehe sy berharap mcm tu laa. dah 4 bulan tak period. dah cek upt negatif. hahaha last2 biar je laa. sblum ni teratur jee. Doakan saya yeeeee. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻