tidak minum susu dan pil

Saya nak tanya , saya tak minum susu dan tak makan apa apa ubat vitamin pun ketika mengandung ni . Adakah kandungan baik baik je ? Sebab saya ada makan vitamin yang doktor bagi . Saya jadi cirit . Tolong jawab em

2 Các câu trả lời

Vitamin yg dr bagi tu boleh tukar klu rasa x ok dgn badan. Vitamin tambahan memang kena ada walaupun mkn yg kk bagi tu je sbb bila mengandung baby akn amik mcm2 dari badan kita so kita perlukan lebih utk badan kita dan baby. Lagi satu pemakanan kena jaga jugk itu sgt2 penting utk baby membesar dan sihat.

Tak boleh nk jamin.sbb tujuan mkn vitamin tu utk bg baby cukup khasiat. Kalau pemakanan okay, okaylah

5y trước

Try tukar dgn doc oki.