Sakit nipple + rahim (pcos+ttc)

Hi. Saya nak tanya. Saya PCOS / 27tahun / 4 tahun TTC (pernah gugur) Tak pernah senggugut kalu nak period. Cuma rasa tak sedap bahagian rahim sahaja. Nak kata sakit, mungkin tak. Rate 1/10. Takde makan2 ubat hormon / herbs / jamu dan sebagainya. Saya last period bulan 4 tahun ni (2024). Hujung bulan 7 : start nipple sakit/ sensitif Awal bulan 8 (3/8) : sakit bahagian rahim. Biasa 2 hari tak sedap rahim, lepastu period. Nipple tu masih sakit. Sensitif. Pregnancy test (-ve). Persoalannya, Kenapa bahagian rahim saya sakit ya? baru2 dua harini sakit dia tu sakittt sangat

1 Trả lời

Klu sakit sikit2 tu normal ja sbb hormone.. tp klu sakit sgt smpai xleh tahan tu x normal..g jumpa doctor

1mo trước

Hospital kerajaan sis. Tak boleh nak pilih2. 🥹 Tu pun kebetulan pakar yang sama handle. Tapi okay juga sebab dia yang handle kes kan. Jadi bila handle salah info. Memang dia buntu lah masa saya gugur tu. Terima kasih yaaa 🙆🏻‍♀️