Rahim sakit

Hi. Saya nak tanya. Saya PCOS / 27tahun / 4 tahun TTC (pernah gugur) Tak pernah senggugut kalu nak period. Cuma rasa tak sedap bahagian rahim sahaja. Nak kata sakit, mungkin tak. Rate 1/10. Takde makan2 ubat hormon / herbs / jamu dan sebagainya. Saya last period bulan 4 tahun ni (2024). Sekarang dah bulan 8. Hujung bulan 7 : start nipple sakit/sensitif Awal bulan 8 (3/8) : sakit bahagian rahim. Biasa 2 hari tak sedap rahim, lepastu period. Nipple tu masih sakit. Sensitif. Pregnancy test (-ve). Persoalannya, Kenapa bahagian rahim saya sakit ya? 😫 baru2 dua harini sakit dia tu sakittt sangat 🥹 (Nak pegi klinik scan, saya takut dah lekat. Setahu saya scan sensitive kan time menempelan? Sebab pregnant first tu saya sakit rahim yang tersangat sangat sakit.)

1 Trả lời

Better pergi klinik terus daripada berteka-teki. Nak pula awak TTC. For info scan tak membahayakan janin atau si ibu. Semoga dipermudahkan urusan.

1mo trước

Lepas discharge 6 hari gitu scan klinik luar. Masa scan tak tahu berapa weeks sebab saya period tak teratur. Doktor kata kantung dah tak cantik. Memang tak survive.