Lewat period 7 days

Hi.. saya nak tanya, saya lewat 7 hari period pada harini. Saya belum buat pregnancy test lagi dan adakah esok hari sy terus buat pregnancy test or tunggu minggu depan lagi? kira nya harini minggu 1 (dah 7 hari tidak period) and kena tunggu minggu depan ke macam mana ye?#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Ikut sis, kalau sis nak check skrg pon boleh sbb dah smggu kan lewat dtg, beli la pregnancy test tu boleh check upt samada negative @ positive, kalau was2 plak dah nmpk line tu samar2 boleh terus pegi check klinik buat ujian air kencing dgn darah skli, kat situ dpt tau yg sis disahkan pregnant

3y trước

Thank You sis🥰

ikut la