buku pink

Saya nak tanya , saya dha mengandung 14 minggu tp blom bkk buku pink.. Ini dikira lewat bukk buku ke ?

31 Các câu trả lời

Kk tempat saya kena buat appoiment. 1 hari 5 org je limit buka buku pink. Ada 2 hari shj. Isnin &selasa. So appoiment tu kena drag sikit la sbb kena q.saya 13 minggu baru dpt buka buku pink. Hihi but ok je

3y trước

Baby kira okay la ya? Sbb saya dah book appointment buka buku dpt masa 13 minggu. Skrg 11 mggu. Kiranya 2 mggu lepas raya sbb slot dh oenuh nurse kata. Tapi skrg ni taktau apa condition baby hee. Last scan d swasta masa 8w alhamdulillah okay semua baby dah nampak heartbeat cuma skrg ni tak rasa apa2 alah2 masih ada la.

Saya Bukak Buku Masa Dah 17weeks.. Kene Bebel Sikit Je Sbb Bukak Lambat.. Tapi Selalunya Depend On Klinik Kot.. Alhamdulillah Semuanya Okey Je..

Sis buat buku 18 weeks....mmg DH lewat....tapi takda penyakit apa2 takpa lagi.....kalo Ada masalah better g buat

lewat, ikutkan kena buat sebelum 14week. ad nurse okay je. ade nurse yg bising skit tnya knapa lewat dtg. tu je 😁

Saya buat buku 14week jgk ,misi bising sikit tanya knpe dtg lwat buat buku.. Takut kandungan ada problem jer.

Sudah lewat tp boleh buka, sya jg buka masa 13-14weeks terus di tulis late bookers. Hahaha.

Sy p 12w..tp nurse suh buat 14w sbb rmai ms tu lg pn nk buka buku ni amik ms skit..

3y trước

Samaa.. Takpe ke sis?

Tau mengandung je,saya terus pegi klinik..minggu depan dah kena minum air gula..huhu

Sy buka buku pink mase 14w..ank ke4..sptutnya 8-12w, buka buku pink..

Sy harituuu 13 weeks buka.. Cuma awk cpt2 la buka buku pink..