confius???

Saya nak tanya pendapat mommies.. saya confius sama ada.saya mengandung atau saya hanya tanda kesuburan.. sebab saya baru je seminggu habis periods.. and apa yg merungsingkan saya bila.. gusi saya jadi bengkak, saya kdg² rasa mual malam dan pagi, payudara rasa sakit berdenyut.. saya still lagi menyusukan anak saya usia setahun 4bulan. Sbb sebelum ni tak pernah rasa mcm ni.. and lepas dtg bulan ada 2kali sy bersama suami.. boleh ibu² kongsi pengalaman atau kalau ada doktor dlm ni

2 Các câu trả lời

beli clear blue upt..kalau period teratur tba2 delay tu..tanda2 pregnant.

Cuba UPT dulu