memerlukan pertolongan

Saya nak tanya pada mommy2 ada ada dlm group ni..dlm 2 3 minggu ni ada keluar air dari faraj saya..sy x tau air apa tu..saya ada tanya doktor tapi doktor pun x dapat kesan dan dia bagitahu x ada apa2..tapi saya risau..setiap kali saya bangun dari tidur,berjalan kadang2 tgh duduk pun air tu boleh keluar..adakah itu air ketuban??saya risau tentang keadaan baby yg ada di dalam kandungan..untuk pengetahuan saya baru 19w

2 Các câu trả lời

Yup btl...better cek hospt..dr crita mcm leaking

5y trước

Sy dh g hspital sis..doktor bagitahu x ada pape masalah..tapi saya risau..x kan x ada masalah kalau selalu keluar air..