CANDID V 3 TABLET

Hai sya dah 38w, keputihan byk dan doktor bagi ubt candid V3 utk insert dlm miss v. Nak tanya ada sesiapa pernah guna x, sakit x kesan ubat tu? Risau la

7 Các câu trả lời

Kalau 1st time mahu guna, baik masuk dulu dalam peti sejuk sbb dia cpat jer cair apalagi kalau simpan dalam bilik yg suhu panas , skrg kn musim pns... nnti bila guna sudah mmg kita slow2 saja buat sbb 1st time guna , jadi ubat tu lmbt cair kalau masih keras. Sy dulu sbb ada kena panas wlpun skjp skali mlm tu bila pakai cair terus d jari, dah lah susah bagi masuk, sekali tu sikit sngt masuk, mcm tiada...

Jgn risau sis, sila guna kalau ada keputihan, nnti keputihan yg mcm tu blh menyebabkan bersalin awl kalau x rawat, sbb tu dr bg, tp puan dah leps dr 36 minggu, should be baby ok je kalau bersalin awl pon, tp kalau x nak bersalin awl pakai la ye, sbb infection blh menyebabkan early contraction pain

Saya pernah guna wktu 30w..nak masuk sendiri takut n tak tahu.. Minta tlg husband masukkan.. Tak sakit pun. Lps letak tu.. Dah okay sampai skrg. Xde keputihan. Cuma kena minum air byk2 doc pesan

Tak sakit pon. Saya doctor yang masukkan. Next day nye terus elok, x de keputihan & gatal2 dh. Kalau x mmng teruk gila sbb saya kena jangkitan kulat

sy pernah guna .tak sakit pun sis . . masukkan sendiri je senang sis .tpi kalau takut mntak tlg husb masukkan .tp lpas guna utk pun dah kurang

Sy 36 week.. pakai je..ok..tak de masalah dan tak de effect..😊

Xde rasa apa..