baby umur sebulan lebih

saya nak tanya, normal ke untuk usia baby yg baru sebulan lebih nangis seharian n tak tido dari malam sampai siang sbb menangis pastu bila dah malam dia tidur sampai ke pagi . saya perhatikan satu hari ni dia diam saja ( banyak tidur ) walhal yg dia tak tidur semalaman tu 2 hari lepas. tapi kenapa hari ni dia nampak lain sgt? risau saya?

2 Các câu trả lời

bby sy pun mcm tu juga...smlm smlman megaruk..nagis..serba serbi xkene..hari ni pula..sedap sgt dia tdo

Mak2 sy kata tgh nak tmbh akal 😂 kjap2 nangis je lpastu baik je tido