Minggu ke 7

Saya nak tanya normal ke minggu ke 7 saya scan tapi tak nampak pun baby tu? Doctor ckp sy punya rahim terbalik.. Pastu doctor suruh dtg balik dlm 2 minggu dari skrg.. Baby sy pun doctor ckp kecil.. Sy risau laa..

2 Các câu trả lời

pada sy normal. sy scan 6minggu nampak kantung saja. doc suruh dtg lagi 2minggu alhamdulillah dah boleh dengar jantung baby. selagi tkde apa2 bleeding normal saja , kalau ada cpt2 pergi hospital ye sis. jaga diri baik2 , semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲🏻

2y trước

inshaAllah sis.. nanti dia besar.. yg penting jaga diri baik2 awal kandungan ni ye ❤️

sya masa scan 6 weeks. dh ada janin dan degupan jantung baby, Alhamdulillah,skrg dh 13 weeks 3 days, Alhamdulillah baby sehat.